Vánoční plánovač 2022

Cover_Xmasplanner22

Opět se blíží adventní čas. Letos je první adventní neděle již 27. listopadu. Vánoce si chci užít naplno, v klidu a pohodě, a proto si ráda naplánuji vše co potřebuji během adventního času připravit.

Letošní železnou adventní neděli se jedu podívat za hranice, konkrétně do Curychu. Jsem moc zvědavá jak bude město nazdobené! Určitě vám sem na blog napíšu článek jak se mi tam líbilo.

Pak se čas zhoupne do prosince a bude utíkat jak splašený. Avšak když je po ruce plánovač, tak ho uchopit bude maličkost.

Vánoční plánovač používám již několik let, a tak se stává již tradicí, že si ho můžete u mě pořídit. Letos ho najdete na eshopu k zakoupení. Trochu jsem ho vymazlila ilustracemi, a tak vám bude zpříjemňovat adventní čas i po stránce vizuální a vy si budete moct naplánovat vše, co souvisí s vánočními svátky. Napište si seznam co je potřeba nutně udělat, seznam dárků, včetně toho jestli máte již koupeno a zabaleno, naplánujte si pečení vánočního cukroví, jídelníček na sváteční dny a další praktické stránky plánovače vám usnadní všechny vaše přípravy.

Navíc si můžete přečíst něco málo o adventních zvycích, adventním věnci nebo jak to bylo s vánočním stromečkem v Čechách zde.

Přeji vám všem příjemný adventní čas.

Alla

Zanechte komentář

Your email address will not be published.

Top